Duurzaam bezorgen met PostNL en Teds

30 jan 2023 | Nieuws

Impact maken doe je samen

Wij van Teds zijn altijd op zoek naar manieren om onze impact op het milieu te verminderen. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met PostNL, die ons helpt om onze verzendingen duurzamer te maken. Samen streven we naar een co2-neutrale bezorging, wat bijdraagt aan een groene toekomst voor onze planeet.

PostNL bezorgt al bijna 220 jaar bijna al onze briefpost te voet en op de fiets. En als het om pakketten gaat, bezorgen ze steeds vaker op elektrische voertuigen. Als elektrisch bezorgen nog niet mogelijk is, vervangen ze benzine en diesel door groene brandstoffen. Hierdoor wordt de co2-uitstoot van hun bezorging aanzienlijk verminderd.

Echter, ondanks al deze inspanningen stoten ze nog steeds CO2 uit. Daarom compenseren ze de resterende uitstoot, en vanaf 2023 compenseren ze zelfs in heel Europa. Hierdoor zijn we niet alleen bezig met het verminderen van onze impact op het milieu, maar ook met het compenseren hiervan.

Met als doel om vanaf 2030 helemaal geen CO2 meer uit te stoten in het laatste stuk van de post- en pakketbezorging in de Benelux, willen we samen met PostNL deze uitdaging aangaan. Het is onze ambitie om een volledig co2-neutrale bezorging aan te bieden, wat betekent dat onze bezorging geen enkele uitstoot meer heeft op het milieu.

We zijn ontzettend trots op onze samenwerking met PostNL en op onze inspanningen om onze verzendpraktijken duurzamer te maken. Hiermee kunnen we niet alleen onze klanten blij maken met snelle en betrouwbare levering, maar ook onze planeet beschermen voor de toekomst.

P.S. Wist je trouwens dat de CO2 impact van onze voeding al tot 95% lager is dan voeding op basis van vlees of vis.