DUURZAME HONDENVOEDING

Waar goede voeding en een duurzame toekomst samenkomt in één brok. Wij vertegenwoordigen een nieuwe garde van hondeneigenaren. Die streven naar betere ingrediënten en een bewustere levensstijl. Niet alleen voor onszelf, maar ook onze trouwe viervoeters. Dit doen wij door het vlees & vis te vervangen voor insectenproteïne. Zo krijgt jouw hond nog steeds alle benodigde voedingsstoffen binnen en draag je tegelijkertijd bij aan een duurzamere wereld.

Hello Teds hondenbrokken puppy buiten bij voordeur
721A0006
Hello Teds Team met hond
721A9311JPG

Hypoallergeen & smaakvol

Natuurlijk verdient jouw hond het allerbeste. Daarom bevatten onze brokken alle voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft. De brokken zijn hypoallergeen, rijk aan nutriënten en bevatten alle essentiële aminozuren. Daarbij zijn proteïne uit insecten ook nog eens gemakkelijk verteerbaar; zorgeloos genieten dus.

En niet geheel onbelangrijk; dit alles valt ook nog eens goed in de smaak. In ons hondenpanel koos 95% van alle honden voor Teds, ten opzichte van het geteste traditionele voer.

Insect-based dog food

Wij geloven dat jouw hond het beste voer verdient en je tegelijkertijd een steentje bij kunt dragen aan een duurzamere levensstijl. Dit doen wij door de eiwitten in het voer te vervangen door insecten eiwitten. Insecten hebben daarnaast ook een hoogwaardiger eiwitprofiel dan koeienvlees (en menig ander vlees).

Om insecten te laten groeien is ook een stuk minder water en voeding nodig dan gangbaar voer. De CO2 uitstoot tijdens de groei van insecten is zo’n 50x minder dan die van een koe.  Vanaf nu kan jouw hond ook zijn steentje bijdragen, zonder in te leveren op smaak en gezondheid!

En daar zijn wij trots op. Wij zijn erop gebrand om van Teds de nieuwe standaard te maken in hondenvoeding. En wanneer die mijlpaal gehaald is, nodigen wij jou uit voor het grootste hondenfeest ooit!

721A8720JPG