Retourneren

Retourneren

Met jouw Teds hondenvoer in huis hopen wij natuurlijk dat zowel jij als je hond ook direct zien (en proeven) waarom wij fan zijn van insectenproteïne. Valt de brok toch niet in de smaak? Dan is retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling mogelijk.

Verpak de zak(ken) goed en stevig zodat verspilling en lekken tijdens transport niet mogelijk is. Vul het retourformulier (hyperlink naar download?) in en voeg deze toe aan de doos. Vermeld ook het bestelnummer zodat wij de retourzending kunnen traceren aan je account. Let op; de retourzending is op eigen verantwoordelijkheid. Zorg dus dat de verpakking stevig dichtzicht zodat het pakket volledig bij ons aankomt.

Verzending

Verzend het pakket naar:
Cruquiuszoom 29
2142 EW Cruquius

Bij verzending via een postkantoor ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit goed tot het moment dat je pakket veilig bij ons is aangekomen.

Na ontvangst van je retourpakket

Na ontvangst van je pakket proberen wij de retourzending zo snel mogelijk te verwerken. Alle open verpakkingen doneren wij aan onze hondenvrienden in dierenasiels; zo gaat geen brok verloren en hoeven wij niets weg te gooien. Wij streven ernaar om je geld binnen 14 dagen na ontvangst en verwerking van je retourpakket terug te storten.