Teds ook te bezoeken op de interzoo

19 jan 2023 | Nieuws

Interzoo is een van de grootste internationale beurzen voor de dierenbranche, waar bedrijven uit de hele wereld hun producten en diensten kunnen presenteren aan een grote groep professionele bezoekers. De beurs wordt om de twee jaar gehouden en trekt veel aandacht vanuit de hele wereld vanwege de brede waaier van producten en diensten die hier worden getoond.

De Interzoo biedt een platform voor bedrijven om hun producten en diensten te presenteren aan een zeer professionele doelgroep, waaronder handelaren, distributeurs, inkopers, dierenwinkel eigenaren en zelfs dierenartsen. Er zijn stands met producten voor huisdieren, vissen, vogels, reptielen, paarden, kleine dieren, aquaria en nog veel meer.

Teds, een fabrikant van duurzaam hondenvoer op basis van insecten, was ook aanwezig op de Interzoo met een stand. Het Teds team had de kans om nieuwe relaties te ontmoeten en kennis te maken met de laatste ontwikkelingen en trends in de dierenbranche. De stand van Teds trok veel bezoekers aan vanwege het unieke concept van duurzaam hondenvoer op basis van insecten.

Teds heeft veel positieve feedback ontvangen over hun producten en heeft veel nieuwe contacten opgedaan tijdens de beurs. Het team was erg blij met deze kans om hun producten te presenteren aan een internationale doelgroep en is van plan om volgende edities zeker terug te keren naar de Interzoo.

Interzoo is een belangrijk platform voor bedrijven om hun producten en diensten te presenteren aan een internationale doelgroep en is een must voor bedrijven in de dierenbranche. De beurs biedt een unieke kans om nieuwe contacten te leggen, de laatste trends te volgen en de toekomstige ontwikkelingen in de branche te verkennen.