drie nieuwe smaken natvoer

13 jun 2023 | Nieuws

Binnen kort verkrijgbaar! Onze gloednieuwe lijn natvoeren! We zijn blij om drie nieuwe en unieke varianten aan te kondigen, die allemaal zijn ontwikkeld op basis van uitgebreid klantonderzoek, nutritionele studies en de groeiende marktvraag.

Bij Teds staat klanttevredenheid en die van uw harige metgezel altijd voorop. Daarom hebben we nauwlettend geluisterd naar de feedback en behoeften van onze klanten. Uit ons recente klantonderzoek is gebleken dat er een groeiende vraag is naar natvoer in verschillende smaken en met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die de gezondheid en het welzijn van honden ondersteunen.

Op basis van deze waardevolle inzichten hebben we drie nieuwe producten ontwikkeld die aan deze behoeften voldoen. Elk van deze varianten is met zorg samengesteld om uw hond een voedzame en smaakvolle maaltijd te bieden.

We begrijpen dat verschillende honden verschillende behoeften hebben, daarom hebben we gezorgd voor diversiteit in ons assortiment. Of uw hond nu behoefte heeft aan extra ondersteuning voor de spijsvertering, een gezond immuunsysteem of een stralende huid en vacht, we hebben voor elk wat wils.

Ons team van dierenliefhebbers heeft met zorg hoogwaardige ingrediënten geselecteerd, die zorgvuldig zijn samengevoegd om de optimale voedingswaarde te bieden die uw hond verdient.

Cranberry & Appel

Teds Cranberry & Appel natvoer voor honden, gebaseerd op insecten, biedt tal van voordelen voor de gezondheid en het welzijn van uw viervoeter. Hier zijn de belangrijkste voordelen van deze smaakvolle variant:

Hoogwaardige eiwitbron: Black soldiers vormen de basis van ons natvoer. Ze zijn een duurzame en voedzame eiwitbron, die zeer hoofwaardige en essentiële aminozuren bevatten die nodig zijn voor een gezond dieet van uw hond.

Cranberry’s voor een gezond immuunsysteem: Cranberry’s zijn rijk aan antioxidanten, zoals vitamine C, die het immuunsysteem van uw hond kunnen versterken. Een sterk immuunsysteem helpt uw hond zich te beschermen tegen ziekten en infecties.

Ondersteuning van de urinewegen: Cranberry’s staan erom bekend dat ze de gezondheid van de urinewegen ondersteunen. Ze bevatten stoffen die kunnen helpen bij het voorkomen van urineweginfecties bij honden. Dit is vooral belangrijk voor honden die gevoelig zijn voor dergelijke problemen.

Appels voor een gezonde spijsvertering: Appels zijn een goede bron van voedingsvezels, die de spijsvertering van uw hond kunnen bevorderen. Een gezonde spijsvertering helpt bij een soepele stoelgang en kan problemen zoals constipatie voorkomen.

Verbeterde huid en vacht: De combinatie van insecten en cranberry’s in ons natvoer kan bijdragen aan een gezonde huid en vacht van uw hond. Het hoge gehalte aan omega-3-vetzuren in insecten kan de huid hydrateren en de vacht glanzend en gezond maken.

Milieuvriendelijker: Door insecten als eiwitbron te gebruiken, dragen we bij aan een duurzamere voedselproductie. Insecten hebben een veel kleinere ecologische voetafdruk in vergelijking met traditionele vleesbronnen, waardoor ons natvoer een milieuvriendelijke keuze is.

Pompoen & Peterselie

Ons Pompoen & Peterselie natvoer voor honden, op basis van black soldier, biedt een breed scala aan voordelen voor de gezondheid en het welzijn van uw trouwe viervoeter. Hier zijn de belangrijkste voordelen van deze smakelijke variant:

Hoogwaardige eiwitbron: Het natvoer is gemaakt met Blacksoldier en is een bron van hoogwaardige eiwitten. Blacksoldiers bieden een uitgebalanceerd aminozuurprofiel dat essentieel is voor de opbouw en het behoud van spieren.

Gezonde spijsvertering: Pompoen is een belangrijk ingrediënt in ons natvoer en staat bekend om zijn spijsverteringsvoordelen. Het hoge vezelgehalte in pompoen kan helpen bij het bevorderen van een gezonde darmfunctie, het reguleren van de stoelgang en het voorkomen van spijsverteringsproblemen zoals diarree of obstipatie.

Gewichtsbeheersing: Pompoen heeft een laag caloriegehalte en is een uitstekende keuze voor honden die gevoelig zijn voor overgewicht of dieetbeperkingen hebben. De vezels in pompoen zorgen voor een gevoel van verzadiging, waardoor honden zich langer vol voelen zonder dat ze te veel calorieën binnenkrijgen.

Gezonde huid en vacht: Het hoge gehalte aan omega-3-vetzuren in insecten kan bijdragen aan een gezonde huid en vacht van uw hond. Een gezonde huid is essentieel voor het voorkomen van jeuk, irritaties en allergieën, terwijl een glanzende vacht een teken is van een goede algehele gezondheid.

Antioxidanten en vitaminen: Pompoen bevat een scala aan antioxidanten, zoals bètacaroteen, die de immuunfunctie kunnen versterken en celbeschadiging door vrije radicalen kunnen verminderen. Daarnaast is peterselie rijk aan vitamine C, een belangrijke antioxidant die het immuunsysteem ondersteunt.

Wortel & Rozemarijn

Ons Wortel & Rozemarijn natvoer voor honden, op basis van insecten, biedt tal van voordelen voor de gezondheid en het welzijn van uw trouwe metgezel. Hier zijn de belangrijkste voordelen van deze smaakvolle variant:

Hoogwaardige eiwitbron: Het natvoer is gemaakt met insecten als een voedzame eiwitbron. Insecten leveren alle essentiële aminozuren die nodig zijn voor een gezond dieet van uw hond.

Ondersteuning van de spijsvertering: Wortels zijn rijk aan voedingsvezels, wat kan bijdragen aan een gezonde spijsvertering bij honden. Ze helpen de darmgezondheid te bevorderen, de stoelgang te reguleren en kunnen helpen bij het voorkomen van spijsverteringsproblemen zoals diarree of obstipatie.

Antioxidanten en immuunondersteuning: Wortels bevatten antioxidanten zoals bètacaroteen, die het immuunsysteem van uw hond kunnen ondersteunen en celbeschadiging door vrije radicalen kunnen verminderen. Een sterk immuunsysteem helpt uw hond om gezond te blijven en ziekten te bestrijden.

Ontstekingsremmende eigenschappen: Rozemarijn staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Het kan helpen ontstekingen in het lichaam te verminderen en kan gunstig zijn voor honden met gewrichtsproblemen of ontstekingsgerelateerde aandoeningen.

Verbeterde spijsvertering: Rozemarijn heeft een lange geschiedenis van gebruik als een spijsverteringshulpmiddel. Het kan helpen bij het bevorderen van een gezonde spijsvertering, het verminderen van winderigheid en het verlichten van maagklachten bij honden.

We kijken ernaar uit om uw hond te voorzien van de beste voeding die er is en om samen met u een gezonde en gelukkige levensstijl voor uw viervoeter te bevorderen.