Krill hondenvoer

25 mrt 2023 | Blog, Nieuws

Krill hondenvoer dat is wat hij wil… 🦐 🐶 #hondenvoernerds!

Krill hondenvoer van Teds is een duurzame en gezonde keuze voor honden. Het voer is verrijkt met krill, een kleine garnaalachtige schaaldier dat een rijke en duurzame bron is van omega-3, mariene eiwitten, astaxanthine en choline. Omega-3 uit krill wordt beter opgenomen door lichaamscellen, weefsels en organen dan de omega-3 uit andere bronnen omdat het geleverd wordt door fosfolipiden, die de bouwstenen zijn van alle celmembranen.

Krill bevat ook astaxanthine, een krachtige antioxidant die meer dan tien keer effectiever is dan andere carotenoïden en choline, een essentiële voedingsstof voor de stofwisseling, celstructuur, hart-, lever- en hersenfuncties en de stofwisseling van honden.

In 2018 ontving de Antarctische-krillvisserij voor het vierde jaar op rij een A-rating van het Sustainable Fisheries Partnership (SFP) voor een krill-biomassa die in zeer goede staat verkeert. De krillvisserij in Antarctica wordt beheerd en gereguleerd door de Commissie voor de instandhouding van de levende rijkdommen in de Antarctische wateren (CCAMLR) en staat alleen duurzame oogst toe die geen schade aanbrengt aan het Antarctische ecosysteem.

Het toevoegen van dit product aan het assortiment van uw winkel is daarom niet alleen een gezonde keuze voor honden, maar ook een duurzame keuze die bijdraagt aan het behoud van de natuurlijke bronnen van de planeet. Het gebruik van krill in hondenvoer is een groeiende trend en er is veel vraag naar het product. Winkels die dit voer aanbieden, kunnen zich onderscheiden van andere winkels en hun klanten een bewuste en duurzame en supergezonde keuze bieden.

Wil je meer weten over ons Krill hondenvoer neem contact op met Gijs van Maasakkers > gijs@helloteds.com < #sustainable #krill #hondenvoer #dogfood